söndag 30 mars 2008

Bun lady

Idag blev det som jag tänkt mig. Förutom att jag inte kokte kålsoppa med frikadeller. Vi fick annan mat istället.

Förövrigt vill jag ta tillfället i akt att informera om att jag är en jävel på att baka bullar. De blir bättre och bättre. Bäst är jag på släta vetebullar. Med kardemumma. Egenmortlad. Trinda, runda och fina. Bästa fikat. Bästa runda-av-maten bullen. Bästa lite-kvälls-hungrig-bullen. Bästa mellanmålsbullen. Bästa nu-kommer-det-oväntat-besök-bjud bullen. Funkar som semmel bulle. Som smörgåsbröd om det kniper. När jag vill ha extra smask bryter jag ner en bulle i yoghurten. Då blir den musli. Passar alltid.


3 kommentarer:

Emmapower sa...

Riktigt fin och säkert väldigt god, men det där med musli köer jag nog inte. Det ska va knaprigt =). Gott!

Anonym sa...

Oh så slät och fin!

Ellan sa...

Min kära vän P kallade mig för "the mother of all bull mothers". Men nu finns du. Hädanefter är jag bara bullmamma.