Jag äter psylliumfrön i gröten varje morgon. En hel matsked. Ibland blir det mycket att tugga. Åsså knastrar det mellan tänderna. Men vad gör man inte för tarmfunktionen?
Hör ni. Vilket sprudlande fredagshumör jag är på.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
5 kommentarer:
Vad är det? De där fröna alltså. Nåt du kan rekommendera?
Det är "utfyllnadsfrön" utan energi som tjockar upp gröten, gör att den mättar mer och håller igång magen. Värt att prova. Du hittar dem i hälsohyllan i affären. Jag har ljusa (det finns mörka också). Smakar nästan ingenting, men man får inte ta för myket för då blir det slemmigt.
Ah, inte så tokigt. Kanske nåt man kan mixa ner i vällingen (mm, jag dricker ju sånt ...) när man råkat ha i för lite havregryn så att den inte blir sådär tjock som man önskar?!
Loppfrön även kallat:). De är lika kalas även i filfrukosten;).
Knastrar lät lite jobbigt faktiskt. Knaprigt är bättre. Pumpakärnor är mums!
Skicka en kommentar